ФЛЕШМОБ «Я І СПОРТ»

ФЛЕШМОБ «Я І СПОРТ»

Щороку в Україні в другу суботу вересня відзначають День фізичної культури і спорту.
Це свято було встановлено в Україні «…на підтримку ініціативи фізкультурних і спортивних організацій та об’єднань громадян…» згідно з Указом Президента України «Про День фізкультури і спорту» від 29 червня 1994 року № 340/94.
Згідно з планом виховної роботи на 2023 – 2024 н. р. з 01 по 9 вересня 2023 року серед студентів 1 – 3 курсів коледжу тривав онлайн спортивно-виховний захід «Олімпійський тиждень». Флешмоб «Я і спорт». Так само, упродовж 4 – 8 вересня зі студентами навчальних груп під час пар була проведена виховна година на тему: «Здорова молодь – здорова нація. Шкода тютюнопаління».
Для участі у флешмобі студенти повинні були надіслати свої фото спортивної тематики, де вони, зокрема, демонструють свої спортивні захоплення та здобутки, а на загал – пропагують здоровий спосіб життя.
Слід зазначити, що незважаючи на нелегкі часи, що випали на долю України, до участі у флешмобі долучилося близько 100 студентів. А діапазон їхніх захоплень позитивно вражає: від народних танців до військового двоборства, від фігурного катання до пауерліфтинга.
Висловлюємо щиру подяку студентам за активну участь, класним керівникам навчальних груп за активну підтримку студентів.
Зичимо й надалі активно пропагувати здоровий спосіб життя, досягати перемог у спорті, гідно представляти Україну на міжнародній арені!!!
Запрошуємо студентів 2 – 3 курсів так само активно долучитися з 08 по 15 вересня 2023 року до онлайн спортивно-виховного заходу «Олімпійський тиждень». Конкурс із силових вправ «Здорова молодь – здорова нація». З умовами участі в конкурсі можна ознайомитися на сторінці Classroom кожної навчальної групи.

Фото та текст в авторській редакції Володимира Сердечного

Share

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Show Buttons
Hide Buttons