Технологічна практика – Анімація “Магічний кристал для GameDev”

Представляємо проекти нашого студента з освітньої програми “Розробка програмного забезпечення” Сергія Введенського, який розроблені у рамках технологічної практики на базі кафедри КІП НТУ “ХПІ”:🚅Анімація “Магічний кристал для GameDev” (https://youtu.be/TFG1WH9ef-g)👌Мета проєкту – створити ілюзію випромінювання світла кристалом. 🏛Середовище розробки: Blender Blender має безкоштовний доступ, зручний інтерфейс та повний функціонал для 3D-моделювання

Переглянути повністю

Технологічна практика – Гра “Linear deminer”

Представляємо проекти нашого студента з освітньої програми “Розробка програмного забезпечення” Пильщикова Артема, який розроблені у рамках технологічної практики на базі кафедри КІП НТУ “ХПІ”:🚅Гра “Linear deminer” (https://youtu.be/TFG1WH9ef-g)🎖Ціль гри – Розмінувати поле 3*5.🏛Середовище розробки: WebStorm🗽Мова програмування: JavaScript🔭 Ігровий процес: гравець поступово розміновує рядки кліком по одній з трьох клітинок в них.

Переглянути повністю

Запрошення на засідання атестаційної комісії 18.03.2024

Викладачі, що атестуються у 2024 році, запрошуються на засідання атестаційної комісії 18 березня 2024 року о 10.00. Засідання відбудеться онлайн на платформі ZOOM. Посилання на конференцію буде надано напередодні в групі Коледж (Телеграм канал).
Список викладачів, що запрошуються додається далі.

Переглянути повністю

Show Buttons
Hide Buttons