День Збройних Сил України

День Збройних Сил України

Вітаємо усіх наших воїнів з Днем Збройних Сил України! День Збройних сил – це не лише день армії, а й день героїв і героїнь, які стоять на захисті кожного українця. Дякуємо вам за сміливість, рішучість та любов до рідної землі!
Нехай кожен український захисник буде захищений від небезпеки, а всі рідні військових дочекаються своїх захисників цілими та неушкодженими. Бажаємо вам міцного здоров’я, відваги, потужної підтримки від рідних та побратимів. Бережіть себе, наші герої! Ваші подвиги будуть у наших серцям навіки, пам’ятаємо кожного, хто віддав життя за наші життя! Герої не вмирають!
Слава вам та вашій службі! Слава Україні!

Студенти коледжу активно прийняли участь в заході присвяченому Дню Збройних Сил України, готували презентації або відео на тему: “Розкажи історію свого героя чи герїні, що служить у ЗСУ”. Після зібраної інформації від студентів, було змонтоване відео про наших героїв і героїнь, яке опубліковане у групі “Коледж”
Також студенти групи РПЗ-113 під керівництвом класного керівника Чабак Катерини Сергіївни провели виховну годину до Дня Збройних Сил України, де поговорили про наших героїв та вшанували пам’ять полеглим воїнам!

Share
Show Buttons
Hide Buttons