Спортивні змагання до Дня Захисників та Захисниць України

Спортивні змагання до Дня Захисників та Захисниць України

Із 7 по 11 жовтня, прийнявши естафету від Олімпійського тижня, у коледжі тривали змагання із силової підготовки серед студентів 1 курсу, присвячені дню Захисників та Захисниць України. Силова підготовка, на наше переконання, один зі стимулів патріотичного виховання, бо сила це основна фізична якість для людини, адже де сила, там і міць.
Програма змагань включала такі конкурси:

  • піднімання в сід (кількість разів за 1 хв);
  • стрибки через скакалку (кількість разів за 15 с);
  • згинання і розгинання рук в упорі лежачи (макс. кількість повторювань);
  • «планка» на ліктях (час виконання вправи).
    Традиційно в змаганнях із силової підготовки беруть активну участь юнаки, але слід відзначити й дівчат, які не пасли задніх і показали непогані результати. У загальному заліку Лихно Анна показала третій результат, Нежельська Лілія посіла друге місце, – представниці групи РПЗ – 122, перемогу здобула Густвіцька Катерина – РПЗ -112
    Серед юнаків у вправі «Піднімання в сід» розподіл місць був такий: Оганесян Ростислав (РПЗ – 112) – 3 місце; Маліков Артем (РПЗ – 122) – 2 місце; переміг у цьому конкурсі Колчін Максим (РПЗ – 122).
    Субота Олександр, представник навчальної групи РПЗ – 122 здобув перемогу в конкурсі «Стрибки через скакалку», Филипчук Дмитро (ТО – 112), відставши від переможця лише на один раз, розташувався на другій сходинці, замкнув трійку призерів Крамськой Михайло з групи РПЗ – 112.
    Конкурс «Згинання і розгинання рук в упорі лежачи», традиційно найбільш складний, але найбільш популярний серед юнаків приніс такі фінальні результати: Чубукін Микола, група ТО – 112, 3 місце, Субота Олександр з групи РПЗ – 122, випередивши бронзового призера лише на один раз, посів 2 місце, переміг у конкурсі – Маліков Артем, група РПЗ – 122.
    Четвертою конкурсною вправою була «Планка на ліктях». З великим відривом від суперників перемогу здобув представник навчальної групи РПЗ – 122 Маліков Артем, а от друге місце Шеховцова Кирила і третє Колчіна Максима на фініші розділи лише 2 секунди; срібний та бронзовий призери так само студенти групи РПЗ – 122.
    Щиро дякуємо всім учасникам і представникам навчальних груп за участь і допомогу в змаганнях!!!
    Зичимо й надалі залишатися активними, бадьорими та сповненими сил!!!
Share
Show Buttons
Hide Buttons