Екскурсія студентів на АТ «Турбоатом»

Екскурсія студентів на АТ «Турбоатом»

В рамках навчального процесу студенти 2 курсу спеціальністі «Галузеве машинобудування» проходять слюсарну практику, метою якої є формування, розвиток та вдосконалення набутих в процесі навчання теоретичних знань та отримання власного практичного досвіду.
14 лютого студенти групи ГМ-218, разом з керівником практичного навчання Рязановим А.М. відвідали одне з найбільших у світі турбінобудівних підприємств АТ «Турбоатом». Виготовлені АТ «Турбоатом» турбіни надійно працюють в різних країнах світу.
В рамках екскурсії студенти відвідали музей історії величезного підприємства, який за часи свого існування зібрав величезну колекцію експонатів, серед яких – цікаві матеріали і документи, що стосуються розвитку заводу, фотографії та моделі турбін і інших механізмів, які виробляються на підприємстві.
Студенти також мали можливість ознайомитися не тільки з історією розвитку підприємства та з експонатами діючих моделей турбін, а і відвідати виробництво. Також студенти ознайомилися з замкнутим циклом виробництва: від проектно-конструкторських і науково-дослідних робіт до виготовлення, складання, випробування турбін і відвантаження в цеху наладки та зборки турбін.
Колектив ХКТК висловлює вдячність керівництву та колективу АТ «Турбоатом» за особливу увагу до практичної підготовки студентів та за можливість наблизити їх до ознайомлення з реальним підприємством та його діяльністю.
Олександр Колісник

Share
Show Buttons
Hide Buttons