Освіта Слобожанщини  та навчання за кордоном

Освіта Слобожанщини та навчання за кордоном

4-6 квітня, в Палаці спорту відбулася традиційна осіння ХV Міжнародна виставка освітніх закладів “Освіта Слобожанщини та навчання за кордоном – 2019”.
Виставка – важлива подія у житті обласного центру, багатьом поколінням абітурієнтів вона допомогла визначитись з майбутньою професією, знайти свій шлях у житті. Традиційно вона презентує для широких кіл населення міста та області досягнення закладів освіти Харківщини, інших регіонів України та Європи, допомогає абітурієнтам зробити свідомий вибір навчального закладу, представити здобутки науково-педагогічних колективів, видавництв та досвід використання інформаційних технологій.
На заході представлені учасникі з України, а також заклади освіти, агенції та установи Ізраїлю, Литви, Польщі та Словаччини. Традиційно у виставці беруть участь представники вищої школи нашого регіону. У списку постійних учасників – Харківський комп’ютерно-технологічний коледж НТУ”ХПІ”.Всі відвідувачі мали змогу отримати відповіді від представників коледжу та студентів, щодо освітніх програм та спеціальностей Харківського комп’ютерно-технологічного коледжу НТУ «ХПІ».
За активну участь у проведенні ХV Міжнародної виставки освітніх закладів “Освіта Слобожанщини та навчання за кордоном – 2019” наш коледж отримав Диплом учасника виставки та подяку від організаторів.
Дякуємо організаторам виставки за надану можливість зустрітися із численною аудиторією майбутніх абітурієнтів.

Share
Show Buttons
Hide Buttons