XIII Міжнародна виставка «Освіта Слобожанщини та навчання за кордоном – 2018»

XIII Міжнародна виставка «Освіта Слобожанщини та навчання за кордоном – 2018»

12 -14 квітня 2018 р. Харківський комп’ютерно-технологічний коледж НТУ “ХПІ” представив свою експозицію на головній освітянській події Лівобережної України – ХІІІ міжнародній виставці «Освіта Слобожанщини та навчання за кордоном – 2018», яка відбулася у Палаці спорту, за підтримки Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації та Департаменту освіти Харківської міської ради.
На виставці було представлено понад 50 учасників з України, а також заклади освіти, агенції та установи Литви, Ізраїлю, Польщі, Словаччини, Словенії, США та інших країн.
Захід відвідали понад тисяча старшокласників шкіл, випускників ПТУ, технікумів Харкова та області. Всі відвідувачі мали змогу отримати відповіді від представників коледжу та студентів щодо освітніх програм та спеціальностей Харківського комп’ютерно-технологічного коледжу НТУ “ХПІ”.
За активну участь у проведенні ХІІІ міжнародної виставки освітніх закладів «Освіта Слобожанщини та навчання за кордоном» наш коледж та викладач Колісник О.О. отримав Диплом учасника виставки та подяку від організаторів.
Дякуємо організаторам виставки за надану можливість зустрітися із численною аудиторією майбутніх абітурієнтів.

Share
Show Buttons
Hide Buttons