Освіта Слобожанщини та навчання за кордоном – 2018

Освіта Слобожанщини та навчання за кордоном – 2018

Харківський комп’ютерно-технологічний коледж НТУ “ХПІ” запрошує всіх бажаючих на міжнародну виставку «Освіта Слобожанщини та навчання за кордоном – 2018»
Відвідайте головну освітянську подію Лівобережної України – тринадцяту міжнародну виставку «Освіта Слобожанщини та навчання за кордоном – 2018», яка відбудеться за підтримки Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації та Департаменту освіти Харківської міської ради 12 -14 квітня 2018 р. у приміщенні Палацу спорту (пр — т Петра Григоренка, 2, станція метро «Палац Спорту»). Вхід на захід безкоштовний.
Для кого та для чого ця виставка проводиться?
Виставка проводиться для старшокласників шкіл, випускників ПТУ, технікумів, студенти вишів, які на виставці матимуть змогу отримати відповіді від представників різних навчальних закладів щодо освітніх програм та факультетів. Захід стане помічником не тільки для старшокласників та їх батьків, а і для спеціалістів, які планують підвищувати рівень кваліфікації в Україні та за кордоном.
Що я побачу на виставці?
На виставці будуть представлені понад 40 учасників — з України, а також заклади освіти, агенції та установи Литви, Ізраїлю, Польщі, Словаччини, Словенії, США та інших країн.
Організатор заходу: Виставкова компанія АДТ.
Розклад роботи виставки:
Урочисте відкриття – 12 квітня об 11.00.
12 -13 квітня – з 10.00 до 17.00,
14 квітня –з 10.00 до 14.00.
Вхід вільний.

Share
Show Buttons
Hide Buttons