ДОВГООЧІКУВАНЕ ВІДКРИТТЯ ВІДРЕМОНТОВАНОГО НАВЧАЛЬНОГО КОРПУСУ

Після капітального ремонту 24 грудня 2015 р. відбулось відкриття навчального корпусу №2 відділення з підготовки в галузі машинобудування, автоматизації технологічних процесів, мехатроніки, інтегрованих технологій.
В процесі виконання ремонтних робіт було освоєно майже 1,5 млн. гривень.
Замінено 40 вікон на енергозберігаючі склопакети з провітрюванням. Виконано ремонт підлоги, сходин, замінено систему водопостачання, електромережі. Підвісна стеля оснащена світлодіодними світильниками, що забезпечує енергозбереження та достатнє освітлення приміщень. Було демонтовано стару штукатурку і виконано ремонт стін за сучасними технологіями.
Дизайнерські рішення в кожній аудиторії створюють приємний настрій, затишні умови сприяють засвоєнню нових знань. В корпусі знаходиться буфет, в якому теж проведені ремонтні роботи, планується оснащення новими меблями. Лабораторія мехатроніки оснащена необхідними захисними електричними пристроями: УЗО, заземленням. Підлога з мармурової плитки створює відчуття урочистості, чистоти, фундаментальності. Відремонтовані службові приміщення: архів, комендантська. В цілому ремонт створив умови для навчання відповідно до санітарно – гігієнічних норм і сучасних технічних вимог і дизайнерських рішень.
Ремонтні роботи виконувались за підтримки технічних служб університету і під особистим контролем проректора Гасанова М.І

i111i0031i0021i007i004i

Share

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Show Buttons
Hide Buttons